Skip to main content

DiscoverEU

Hvis du er 18 år og bor i et Erasmus+-programland, så grib chancen for at udvide din komfortzone.

Regler og betingelser for #DiscoverEU foto- og videokonkurrencen

Deltag i DiscoverEU-konkurrencen, og få chancen for at vinde fede præmier.

Hvad skal jeg gøre?

Konkurrencen løber fra den 15. juli til den 15. oktober 2022 med et nyt tema hver måned.

Hvis du vil deltage, skal du bare gøre følgende:

  1. Del dit foto eller din korte video (højst 15 sekunder) på din offentlige Instagram-profil.
  2. Tilføj hashtaggene #DiscoverEU og #Competition i dit opslag.
  3. Husk at tagge European Youths Instagram-konto @european_youth_eu på dit foto eller på dit Instagram-opslag.
  4. Udfyld samtykkeformularen på: https://youth.europa.eu/discovereu/competition/consent 
  5. Bed dine venner om at like dit foto eller din video.

Dine fotos og videoer vil blive gennemset, før de bliver slået op på Den Europæiske Ungdomsportal. Det kan tage op til 24 timer i løbet af ugen, og hvis du lægger billeder eller videoer op i løbet af weekenden, vil de blive gennemgået om mandagen.

Hvis dine videoer og fotos opfylder kravene, kan du blive en af de månedlige vindere på #DiscoverEU!

Hvordan udvælges vinderne?

Konkurrencen er kun for unge, der har søgt om at deltage i en af ansøgningsrunderne til #DiscoverEU i 2018, 2019, 2021 og 2022 (både udvalgte deltagere og ikke-udvalgte ansøgere).

Hver måned vil de 20 mest populære bidrag med det højeste antal likes gå videre til næste runde. Derefter vil en fagjury, der består af eksperter i sociale medier, vælge op til 5 vinderbilleder eller -videoer. De mest visuelt originale og kreative bidrag vinder.

Vi vælger op til 5 heldige vindere hver måned.

Månedens vindere bliver kontaktet af ICF Next, som står for præmierne på EU-Kommissionens vegne. Husk at holde øje med din inbox, og sørg for at svare på beskeden fra ICF Next inden for 7 hverdage. Hvis du ikke svarer inden for fristen, vælger vi en anden vinder. Vindernes navne bliver offentliggjort på: Facebook, Twitter og Instagram.

Hvad kan man vinde?

Vinderne modtager en præmie på 100 euro.

Vindernes navne offentliggøres i starten af hver måned på European Youths sider på Twitter, Facebook og Instagram.

Godt at vide ...

Vær original. Du skal selv være den eneste ophavsmand og rettighedshaver til det billede eller den video, du indsender.

Bed om tilladelse. Tag ikke billeder af enkeltpersoner uden deres tilladelse. Tag ikke fotos og optag ikke videoer af børn, der kan genkendes.

Undgå at overredigere. Almindelig beskæring, farvetilpasning og retouchering er tilladt. Du bør undgå specialeffekter, computergenererede billeder og andre omfattende ændringer af fotoet.

Vær forsigtig – bring ikke dig selv eller andre i fare, når du tager et foto eller optager en video.

Du kan indsende lige så mange fotos eller videoer, som du har lyst til. Men du kan højst vinde én gang i DiscoverEU-konkurrencen.

Du kan til enhver tid slette dit opslag. Hvis du gør det, fjernes det fra EU's ungdomsportal. Du kan også bede om at få dit opslag fjernet gennem portalen.

Vi forbeholder os ret til at diskvalificere billeder eller videoer, hvis vi har grund til at tro, at du ikke har overholdt reglerne for konkurrencen.

Ved at deltage i DiscoverEU-konkurrencen, giver du også EU-Kommissionen tilladelse til at bruge dine billeder til sin egen kommunikation eller PR.

Denne kampagne er på ingen måde sponsoreret af, godkendt af, administreret af eller tilknyttet Instagram. Deltagerne fritager Instagram for enhver form for ansvar i forbindelse med denne konkurrence.

Arrangørerne forbeholder sig ret til at ændre eller erstatte præmierne og/eller ændre reglerne og betingelserne for konkurrencen, hvis det bliver nødvendigt, uden først at give deltagerne besked.

Når du indsender et foto eller en video til konkurrencen, skal du udfylde en formular og aktivt tilmelde dig for at kunne deltage.

Her finder du en mere detaljeret udgave af konkurrencebetingelserne. Du kan læse om, hvordan dine personoplysninger bliver brugt i vores databeskyttelseserklæring.