Skip to main content

DiscoverEU

Ai 18 ani și locuiești într-o țară participantă la programul Erasmus+? E timpul să ieși din zona de confort.

#Concursul foto și video #DiscoverEU – Regulament, termeni și condiții

Participă la concursul DiscoverEU. Poți câștiga un premiu grozav!

Cum funcționează?

Concursul se va desfășura în perioada 15 iulie – 15 octombrie 2022, cu o temă diferită în fiecare lună.

Pentru a participa, urmează acești pași:

  1. Publică o fotografie sau o scurtă înregistrare video (max. 15 secunde) pe contul tău public de Instagram.
  2. Adaugă haștagurile #DiscoverEU și #Competition la postarea ta.
  3. Etichetează contul de Instagram al European Youth (@european_youth_eu on) pe fotografie sau în textul postării tale de pe contul de socializare.
  4. Completează formularul de consimțământ la adresa: https://youth.europa.eu/discovereu/competition/consent 
  5. Invită-ți prietenii să reacționeze la fotografiile/filmul tău (aprecieri, comentarii, distribuiri).

Fotografiile și înregistrările video vor fi verificate de un moderator înainte de a fi afișate pe Portalul european pentru tineret. Această etapă va dura până la 24 de ore în timpul săptămânii. Materialele trimise la sfârșit de săptămână vor fi verificate lunea.

Dacă respecți condițiile de mai sus, ai putea deveni unul dintre câștigătorii #DiscoverEU pe care îi vom desemna lunar!

Cum vor fi selectați câștigătorii?

Pot intra în concurs doar tineri care s-au înscris la una din rundele din 2018, 2019 și 2022 ale #DiscoverEU (participanți selectați și neselectați).

În fiecare lună, cele mai populare 20 de înscrieri cu cel mai mare număr de voturi vor trece în următoarea rundă. Apoi, un juriu de profesioniști în rețele sociale va selecta până la 5 fotografii/înregistrări video câștigătoare. Vor fi premiate materialele cele mai originale și creative din punct de vedere vizual.

În fiecare lună vor fi aleși până la 5 câștigători.

Câștigătorii din fiecare lună vor fi contactați de ICF Next, care gestionează premiile pentru acest concurs în numele Comisiei Europene. Verifică-ți e-mailul! Dacă ai câștigat, trebuie să răspunzi la mesajul trimis de ICF Next în cel mult 7 zile lucrătoare. În caz contrar, va fi desemnat un alt câștigător. Apoi, numele câștigătorilor vor fi făcute publice pe rețelele sociale Facebook, Twitter și Instagram.

Care sunt premiile?

Fiecare câștigător va primi un premiu în valoare de 100 EUR!

Câștigătorii vor fi anunțați pe conturile de Twitter, Facebook și Instagram ale European Youth.

Bine de știut...

Fii original. Trebuie să fii autorul unic al fotografiei/înregistrării video pe care ai trimis-o și să deții dreptul de autor asupra acesteia.

Cere permisiunea. Nu fotografia sau filma persoanele fără consimțământul lor. Dacă în material apar copii, chipul lor nu trebuie să poată fi recunoscut.

Nu exagera cu editarea. Se acceptă operațiuni de bază precum decuparea, corectarea culorilor și retușarea. Evită efectele speciale, imaginile generate de calculator sau alte modificări majore.

Nu îți risca sănătatea și viața! Nu te pune pe tine și nu îi pune pe alții în situații periculoase pentru a face fotografia sau înregistrarea.

Poți trimite oricâte fotografii/ înregistrări video dorești. Dar nu poți câștiga concursul DiscoverEU decât o dată.

Poți oricând să-ți ștergi postarea. Dacă o ștergi, materialul va dispărea de pe Portalul european pentru tineret. Poți solicita și administratorilor portalului să îți șteargă postarea.

Avem dreptul să descalificăm orice fotografie/înregistrare video dacă avem motive să considerăm că nu ai respectat regulamentul concursului.

Participând la concursul DiscoverEU, îi dai Comisiei Europene consimțământul pentru utilizarea fotografiilor/înregistrărilor tale în propriile sale scopuri publicitare și de comunicare.

Această promovare nu este în niciun fel sponsorizată, sprijinită sau administrată de Instagram și nici asociată acestei rețele. Cei care se înscriu la concurs absolvă Instagram de orice responsabilitate în legătură cu acest concurs.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau de a înlocui premiile concursului și/sau de a modifica regulamentul concursului dacă este nevoie, fără notificare prealabilă.

Atunci când trimite o imagine pentru a se înscrie în concurs, participantul trebuie să completeze un formular și să-și dea consimțământul pentru a fi eligibil.

Citește termenii și condițiile în detaliu. Pentru mai multe informații privind utilizarea datelor tale, citește declarația de confidențialitate.