Фотоконкурс # EUSolidarityCorps „Моят вълшебен момент в Европейския корпус за солидарност“

Участвайте във фотоконкурса на Европейския корпус за солидарност и може да спечелите комплект с материали за популяризиране на Европейския корпус за солидарност. Основният въпрос в тринадесетия кръг на конкурса е:

Кой е вашият вълшебен момент в Европейския корпус за солидарност при работа с деца?

Как можете да споделите снимка?

  1. Регистриран сте на портала на Европейския корпус за солидарност на Европейския младежки портал.
  2. Влезте в профила си
  3. Качете до 5 снимки и ги опишете накратко, като посочите защо те представляват вашия вълшебен момент при работа с деца.
  4. Уверете се, че сте получили съгласието на всички хора на снимката
  5. Имайте предвид, че търсим снимки, които представят идеалите, ценностите и духа на Европейския корпус за солидарност в дейности, извършвани от 7 декември 2016 г. насам.

В конкурса могат да участват млади хора на възраст между 18 и 31 години, регистрирани на портала на Европейския корпус за солидарност и вече участвали в доброволческа дейност.

Най-много петима победители всеки месец ще получават комплект с материали за популяризиране на Европейския корпус за солидарност и ваучер на стойност 100 евро. Освен това една снимка месечно ще бъде избирана за победител на месеца. Авторът на спечелилата снимка за месеца ще получи карта за пътуване Interrail, за да посети до седем дестинации в ЕС за период от максимум 1 месец или ваучер на същата стойност.

Покажете ни какво сте открили и преживели по време на дейността си в Европейския корпус за солидарност и може да бъдете един от наградените щастливци!

Тринадесетият кръг на фотоконкурса #EUSolidarityCorps започва на 1 септември 2020 г.!

Прочетете пълните условия за участие

Най-новите възможности на Европейския корпус за солидарност

Последни новини