Skip to main content
Two girls holding the European flag for the European Year of Youth 2022 © European Commission, 2021

Pokretanje stranice Europske godine mladih!

Posljednje ažuriranje srijeda, 12/01/2022

Sretna nova godina i sretna Europska godina mladih 2022.! Na Europskom portalu za mlade sada postoji odjeljak o Europskoj godini mladih. Ondje ćete pronaći sve što vas o njoj zanima!

Stranica Europske godine mladih pruža brojne prilike za učenje, razmjenu ideja i sudjelovanje u aktivnostima u cijeloj Europi i upravo je zato pravo mjesto za vas!

Osim što možete pronaći informacije o Europskoj godini mladih 2022. te načinu na koji EU namjerava odati priznanje mladim Europljanima i pružiti im potporu, možete pregledavati i događanja i aktivnosti povezane s inicijativom u cijeloj Europi na interaktivnoj karti aktivnosti.

Odjeljak s vijestima donosi najnovije informacije o mladima u Europi, a u odjeljku o glasu mladih Europljana možete se upoznati s idejama mladih europskih novinara, inspirirati aktivnostima mladih iz cijele Europe te doznati više o njihovim stajalištima i željama za budućnost.

Uskoro će biti dostupan i odjeljak o politici za mlade: ondje ćete moći pronaći sve nove i postojeće europske politike koje se odnose na mlade i tako doznati što Europska unija čini za vas.

Kako godina mladih bude odmicala, na stranici će biti dostupno sve više sadržaja i aktivnosti. Pozivamo vas da je zato redovito posjećujete!