Skip to main content

Božićni sajam Gimnazije Sesvete

Pozivnica i program manifestacije

20/12/2022 09:00

20/12/2022 20:30

Централноевропейско време

I ove je godine održan Božićni sajam Gimnazije Sesvete, koji polako postaje neizostavan adventski događaj u Sesvetama, gdje nažalost ne postoji takva slična službena ili organizirana manifestacija. Naš smo Božićni sajam organizirali 20. prosinca u popodnevnim satima u školskom dvorištu ispred ulaza u školu, gdje smo postavili desetak štandova na kojima su naši učenici nudili, izlagali i prodavali u humanitarne svrhe razne likovne ukrase, čestitke, kolače, slastice, kavu, čaj i dr. Bilo je tu svega, od finih kolača koje su ispekle vrijedne mame, ali i poneko od učenika, preko zanimljivih ručno izrađenih predmeta, igračaka za djecu, božićnih dekoracija do tombole, zanimljivih igara, i naravno naš gastro-kutak koji su pripremili učenici pojedinih razreda sa svojim razrednicima, s ugostiteljskom ponudom u vidu kuhanog čaja, kave, pečenih kokica i vafla.
Učenici su i na ovoj manifestaciji pokazali svoju zrelost, organiziranost, kreativnost, suradnju, mnoge vještine informacijske pismenosti, interes za opće dobro i humanitarni karakter našega sajma. Cilj našega sajma je bio humanitarni, jer smo prikupljenim sredstvima (8.625,00 kn) željeli pomoći našim učenicima slabijeg imovnog stanja.

Osvrt na naš Božićni sajam objavljen je i na portalu Sesvete-Danas s nizom fotografija s našeg sajma na poveznici: https://www.sesvete-danas.hr/vijesti/bozicni-sajam-gimnazije-sesvete-pr… .

Данни за дейността
Формат на дейността Лице в лице
Дата на започване 20/12/2022 09:00
Приключва на 20/12/2022 20:30
Часова зона Централноевропейско време
Организирана от Nastavnici i učenici Gimnazije Sesvete
Уебсайт на организацията http://gimnazija-sesvete.skole.hr/
Ел. адрес за контакт ruza.jozic2@skole.hr
Целева възрастова група 14-17
Език на дейността Croatian
Вид дейност Друг
Теми на дейността Участие и ангажираност; Младежта и света; Здраве, благосъстояние и спорт; Икономика и финанси; Култура
Достъпност за инвалидни колички Пълен достъп с инвалидна количка
Цели за младежта, с които тази дейност е свързана Равенство между половете; Приобщаващи общества; Психично здраве и благоденствие; Пространство и участие за всички
Във връзка с Конференцията за бъдещето на Европа Не
Брой очаквани участници (приблизителна оценка) 500
dehaze