Skip to main content

Božićni sajam Gimnazije Sesvete

Pozivnica i program manifestacije

20/12/2022 09:00

20/12/2022 20:30

[CET] Ħin tal-Ewropa Ċentrali

I ove je godine održan Božićni sajam Gimnazije Sesvete, koji polako postaje neizostavan adventski događaj u Sesvetama, gdje nažalost ne postoji takva slična službena ili organizirana manifestacija. Naš smo Božićni sajam organizirali 20. prosinca u popodnevnim satima u školskom dvorištu ispred ulaza u školu, gdje smo postavili desetak štandova na kojima su naši učenici nudili, izlagali i prodavali u humanitarne svrhe razne likovne ukrase, čestitke, kolače, slastice, kavu, čaj i dr. Bilo je tu svega, od finih kolača koje su ispekle vrijedne mame, ali i poneko od učenika, preko zanimljivih ručno izrađenih predmeta, igračaka za djecu, božićnih dekoracija do tombole, zanimljivih igara, i naravno naš gastro-kutak koji su pripremili učenici pojedinih razreda sa svojim razrednicima, s ugostiteljskom ponudom u vidu kuhanog čaja, kave, pečenih kokica i vafla.
Učenici su i na ovoj manifestaciji pokazali svoju zrelost, organiziranost, kreativnost, suradnju, mnoge vještine informacijske pismenosti, interes za opće dobro i humanitarni karakter našega sajma. Cilj našega sajma je bio humanitarni, jer smo prikupljenim sredstvima (8.625,00 kn) željeli pomoći našim učenicima slabijeg imovnog stanja.

Osvrt na naš Božićni sajam objavljen je i na portalu Sesvete-Danas s nizom fotografija s našeg sajma na poveznici: https://www.sesvete-danas.hr/vijesti/bozicni-sajam-gimnazije-sesvete-pr… .

DETTALJI TAL-ATTIVITÀ
Format tal-attività Bi preżenza wiċċ imb wiċċ
Tibda fi 20/12/2022 09:00
Jispiċċa fi 20/12/2022 20:30
Żona tal-ħin [CET] Ħin tal-Ewropa Ċentrali
Organizzata minn Nastavnici i učenici Gimnazije Sesvete
Sit web tal-organizzazzjoni http://gimnazija-sesvete.skole.hr/
Email ta’ kuntatt ruza.jozic2@skole.hr
Medda ta’ età fil-mira 14-17
Lingwa tal-attività Kroat
Tip ta’ attività Oħrajn
Temi tal-attività Parteċipazzjoni u involviment; Iż-żgħażagħ u d-dinja; Saħħa, benesseri u sports; Ekonomija u finanzi; Kultura
Aċċessibbiltà għas-siġġijiet tar-roti Aċċess sħiħ bil-wheelchair
Għanijiet taż-Żgħażagħ din l-attività hija marbuta ma’ Ugwaljanza għall-Ġeneri Kollha; Soċjetajiet Inklużivi; Saħħa Mentali u Benessri; Spazju u Parteċipazzjoni għal Kulħadd
Relatata mal-Konferenza dwar il-Futur tal-Ewropa Le
Numru ta’ parteċipanti mistennija (stima) 500
dehaze