Skip to main content

Božićni sajam Gimnazije Sesvete

Pozivnica i program manifestacije

20/12/2022 09:00

20/12/2022 20:30

Ora dell'Europa centrale [CET]

I ove je godine održan Božićni sajam Gimnazije Sesvete, koji polako postaje neizostavan adventski događaj u Sesvetama, gdje nažalost ne postoji takva slična službena ili organizirana manifestacija. Naš smo Božićni sajam organizirali 20. prosinca u popodnevnim satima u školskom dvorištu ispred ulaza u školu, gdje smo postavili desetak štandova na kojima su naši učenici nudili, izlagali i prodavali u humanitarne svrhe razne likovne ukrase, čestitke, kolače, slastice, kavu, čaj i dr. Bilo je tu svega, od finih kolača koje su ispekle vrijedne mame, ali i poneko od učenika, preko zanimljivih ručno izrađenih predmeta, igračaka za djecu, božićnih dekoracija do tombole, zanimljivih igara, i naravno naš gastro-kutak koji su pripremili učenici pojedinih razreda sa svojim razrednicima, s ugostiteljskom ponudom u vidu kuhanog čaja, kave, pečenih kokica i vafla.
Učenici su i na ovoj manifestaciji pokazali svoju zrelost, organiziranost, kreativnost, suradnju, mnoge vještine informacijske pismenosti, interes za opće dobro i humanitarni karakter našega sajma. Cilj našega sajma je bio humanitarni, jer smo prikupljenim sredstvima (8.625,00 kn) željeli pomoći našim učenicima slabijeg imovnog stanja.

Osvrt na naš Božićni sajam objavljen je i na portalu Sesvete-Danas s nizom fotografija s našeg sajma na poveznici: https://www.sesvete-danas.hr/vijesti/bozicni-sajam-gimnazije-sesvete-pr… .

DETTAGLI DELL'ATTIVITÀ
Formato dell'attività In presenza
Data di inizio 20/12/2022 09:00
Termina il 20/12/2022 20:30
Fuso orario Ora dell'Europa centrale [CET]
Organizzata da Nastavnici i učenici Gimnazije Sesvete
Sito web dell'organizzazione http://gimnazija-sesvete.skole.hr/
Indirizzo e-mail di contatto ruza.jozic2@skole.hr
Fascia di età 14-17
Lingua dell'attività Croato
Tipo di attività Altro
Argomenti dell'attività Partecipazione e impegno; I giovani nel mondo; Salute, benessere e sport; Economia e finanza; Cultura
Accessibilità per sedie a rotelle Totalmente accessibile con sedia a rotelle
Obiettivi per la gioventù legati all'attività Parità di genere; Società inclusive; Salute mentale e benessere; Spazio e partecipazione per tutti
Collegata alla Conferenza sul futuro dell'Europa No
Stima del numero di partecipanti previsti 500
dehaze