Skip to main content

Božićni sajam Gimnazije Sesvete

Pozivnica i program manifestacije

20/12/2022 09:00

20/12/2022 20:30

[CET] Hora da Europa Central

I ove je godine održan Božićni sajam Gimnazije Sesvete, koji polako postaje neizostavan adventski događaj u Sesvetama, gdje nažalost ne postoji takva slična službena ili organizirana manifestacija. Naš smo Božićni sajam organizirali 20. prosinca u popodnevnim satima u školskom dvorištu ispred ulaza u školu, gdje smo postavili desetak štandova na kojima su naši učenici nudili, izlagali i prodavali u humanitarne svrhe razne likovne ukrase, čestitke, kolače, slastice, kavu, čaj i dr. Bilo je tu svega, od finih kolača koje su ispekle vrijedne mame, ali i poneko od učenika, preko zanimljivih ručno izrađenih predmeta, igračaka za djecu, božićnih dekoracija do tombole, zanimljivih igara, i naravno naš gastro-kutak koji su pripremili učenici pojedinih razreda sa svojim razrednicima, s ugostiteljskom ponudom u vidu kuhanog čaja, kave, pečenih kokica i vafla.
Učenici su i na ovoj manifestaciji pokazali svoju zrelost, organiziranost, kreativnost, suradnju, mnoge vještine informacijske pismenosti, interes za opće dobro i humanitarni karakter našega sajma. Cilj našega sajma je bio humanitarni, jer smo prikupljenim sredstvima (8.625,00 kn) željeli pomoći našim učenicima slabijeg imovnog stanja.

Osvrt na naš Božićni sajam objavljen je i na portalu Sesvete-Danas s nizom fotografija s našeg sajma na poveznici: https://www.sesvete-danas.hr/vijesti/bozicni-sajam-gimnazije-sesvete-pr… .

INFORMAÇÕES SOBRE A ATIVIDADE
Formato da atividade Presencial
Início em 20/12/2022 09:00
Termina em 20/12/2022 20:30
Fuso horário [CET] Hora da Europa Central
Organizada por Nastavnici i učenici Gimnazije Sesvete
Sítio Web da organização http://gimnazija-sesvete.skole.hr/
Email de contacto ruza.jozic2@skole.hr
Grupo etário visado 14-17
Língua da atividade croata
Tipo de atividade Outro
Temas da atividade Participação e compromisso; A juventude no mundo; Saúde, bem-estar e desporto; Economia e finanças; Cultura
Acessibilidade para cadeiras de rodas Totalmente acessível em cadeira de rodas
Objetivos no domínio da juventude relacionados com a atividade Igualdade para todos os géneros; Sociedades inclusivas; Saúde e bem-estar mental; Espaço e participação para todos
Relacionado com a Conferência sobre o Futuro da Europa Não
Número previsto de participantes (estimativa) 500
dehaze