Διαγωνισμός φωτογραφίας/βίντεο #DiscoverEU #Competition


Διαγωνισμός φωτογραφίας/βίντεο #DiscoverEU #Competition


Τι σημαίνει για εσένα «πολιτιστική κληρονομιά»;

Κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης του διαγωνισμού φωτογραφίας και βίντεο DiscoverEU, σε καλούμε να μοιραστείς κομμάτια πολιτιστικής κληρονομιάς που συνάντησες εξερευνώντας την Ευρώπη — όποια κι αν ήταν η εμπειρία σου! Ίσως να είσαι σινεφίλ, λάτρης της μόδας ή γευσιγνώστης. Για έμπνευση, δες τις πολιτιστικές διαδρομές του DiscoverEU. Μοιράσου φωτογραφία ή βίντεο της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και μπορείς να κερδίσεις βραβείο αξίας έως 100 ευρώ!

Ο διαγωνισμός θα έχει θέμα την ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά (#EuropeanCulturalHeritage) και θα διαρκέσει έως τις 15 Οκτωβρίου! 

Κανόνες:

  1. Ανέβασε φωτογραφία ή μικρό βίντεο (15 δευτερολέπτων το πολύ) στον λογαριασμό σου στο Instagram
  2. Πρόσθεσε τα χάσταγκ #DiscoverEU και #Competition στην ανάρτησή σου.
  3. Πρόσθεσε τον λογαριασμό Instagram της Ευρωπαϊκής Δικτυακής Πύλης της Νεολαίας (@european_youth_eu) στη φωτογραφία ή στην ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα
  4. Συμπλήρωσε το έντυπο συγκατάθεσης στη διεύθυνση: https://europa.eu/youth/discovereu/competition/consent 
  5. Ζήτα από τους φίλους σου να κάνουν like στη φωτογραφία/στο βίντεο που ανέβασες

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνο νέοι και νέες που έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής σε κάποιον από τους γύρους του #DiscoverEU το 2018, το 2019, το 2021 και το 2022 (είτε είχαν επιλεγεί είτε όχι).

Οι νικητές θα κερδίσουν βραβείο αξίας 100 ευρώ.

Διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Εμφάνιση εξωτερικού περιεχομένου

Το συγκεκριμένο περιεχόμενο φιλοξενείται από τρίτο. Όταν εμφανίζετε το εξωτερικό περιεχόμενο αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στο instagram.com.