Skip to main content

DiscoverEU

If you're 18 and a resident in an Erasmus+ Programme country, it's time to expand your comfort zone

Квота за секоја земја

Индикативен број на достапни билети за секоја земја од програмата Еразмус+

 

DEU квота - циклус 01.2023

 

Превземете во pdf (достапен е само на англиски):