Om den europæiske ungdomsuge

Velkommen til alle! Vi er glade for at kunne invitere dig og andre unge til den europæiske ungdomsuge 2021. Har du lyst til at være med? I løbet af ugen fra den 24. til den 30. maj bliver der afholdt forskellige spændende arrangementer og inspirerende møder i hele Europa med temaet "Vores fremtid i vores hænder". Fremtiden er ved at blive skabt nu, og du har muligheden for at være med til at opstille mål og bidrage til initiativer, der går ud på at gøre tingene på en bedre måde. Og i år lancerer vi de nye EU-ungdomsprogrammer for 2021-2027. Med det nye Erasmus+ og det europæiske solidaritetskorps kan du engagere dig i samfundet, bidrage til grønne mærkesager, forberede dig på fremtidens udfordringer ved at forbedre dine IT-færdigheder og gøre noget aktivt for at blive mere inkluderende og åben over for mangfoldighed.

Vil du gerne vide mere om nye EU-tilskudsmuligheder, eller sige din mening om de processer i EU, som har betydning for dig? Så kom og vær med i de forskellige arrangementer og debatter, og lad din stemme blive hørt!

Hvorfor hedder ungdomsugen "Vores fremtid i vores hænder"?

Synes du, at flere unge skal være aktive og gøre en indsats for en bedre fremtid? Vil du gerne have, at vores samfund bliver mere inkluderende? Er miljøet noget, der har stor betydning for dig? Det er vigtigt at skabe et forum, hvor unge kan dele deres holdninger og lære om nye måder at gøre en meningsfuld indsats på. Fordi din fremtid er i dine hænder.

Hvad er den europæiske ungdomsuge?

Den europæiske ungdomsuge giver mulighed for at drøfte emner, der er relevante for unge, vise de muligheder, EU tilbyder, på ungdomsområdet og høre en masse succeshistorier. Ungdomsugen er et af de vigtigste arrangementer for unge og ungdomssektoren i Europa.

Hvem arrangerer den europæiske ungdomsuge?

Hovedarrangørerne er de nationale agenturer for Erasmus+ og det europæiske solidaritetskorps samt Eurodesk-netværket. I 2021 vil den europæiske ungdomsuge overvejende finde sted i de enkelte lande og online.

Hvordan deltager du i arrangementer i nærheden af dig?

Find arrangementer nær dig på denne side. Arrangementerne bliver tilføjet, efterhånden som arrangørerne er klar med dem. Hvis du leder forgæves efter events i nærheden af dig, skal du bare kigge igen nogle dage senere! Følg med!

Arrangementer og aktiviteter

825 Arrangementer
31 Lande
135974 Deltagere