Skip to main content
Our future in our hands 24-30 MAY 2021

Europski tjedan mladih 2021

Za početak

Dobro nam došli! Jeste li spremni? Zadovoljstvo nam je najaviti Europski tjedan mladih 2021. Od 24. do 30. svibnja u cijeloj Europi održavat će se razna zanimljiva i inspirativna događanja na temu „Naša budućnost u našim rukama”. Budućnost gradimo danas, a vi ste oni koji postavljaju ciljeve i mogu potaknuti pozitivne promjene. Osim toga, ove godine pokrećemo nove programe EU-a za mlade, za razdoblje od 2021. do 2027. Novi Erasmus+ i Europske snage solidarnosti omogućuju vam da se više angažirate u društvu, doprinesete zelenim inicijativama, stječete digitalne vještine koje će vam trebati te budete uključiviji i otvoreniji prema raznolikosti.

Zanimaju vas mogućnosti financiranja koje nudi EU ili želite iznijeti svoje mišljenje o temama koje su vam važne? Sudjelujte u raznim događanjima i raspravama i zauzmite se za ono do čega vam je stalo!

Zašto „Naša budućnost u našim rukama”?

Mislite li da bi se više mladih trebalo angažirati i zalagati za bolje sutra? Biste li rado živjeli u uključivijem društvu? Je li vam okoliš glavna tema? Važno je stvoriti prostor u kojem možete reći što mislite i otkriti nove načine i prilike da i sami nešto poduzmete: vaša je budućnost u vašim rukama.

Što je Europski tjedan mladih?

Europski tjedan mladih prilika je da se razgovara o temama koje su mladima važne, predstave mogućnosti za potporu EU-a u području mladih i prenesu dosadašnja dobra iskustva. To je najveće europsko okupljanje za mlade i sektor mladih u Europi.

Tko organizira Europski tjedan mladih?

Glavni su organizatori nacionalne agencije za Erasmus+ i Europske snage solidarnosti te mreža Eurodesk. Europski tjedan mladih 2021. održavat će se uglavnom na nacionalnoj razini i putem interneta.

Kako se priključiti obližnjim događanjima?

Na ovoj stranici pogledajte koja se događanja održavaju u vašoj blizini. S vremenom će se dodavati nova. Ako još uvijek nema događanja u vašoj blizini, provjerite ponovno kasnije. Pratite nas i dalje!

Events and Activities