O dogodku

Prisrčno dobrodošli. Ste pripravljeni? Z veseljem vam naznanjamo evropski teden mladih 2021. V tednu od 24. do 30. maja bodo po vsej Evropi potekali razni zanimivi dogodki in navdihujoča srečanja s poudarkom na temi „naša prihodnost je v naših rokah“. Prihodnost se ustvarja zdaj in vi imate možnost, da določite cilje ter prispevate k pobudam za izboljšanje stvari. Poleg tega letos začenjamo nove programe EU za mlade za obdobje 2021–2027. Novi Erasmus+ in evropska solidarnostna enota sta lahko priložnost, da se bolj dejavno vključite v družbo, prispevate k zelenim temam, se soočite s prihodnjimi izzivi s povečanimi digitalnimi znanji in spretnostmi ter postanete bolj vključujoči in odprti za raznolikost.

Želite izvedeti več o novih možnostih financiranja EU ali izraziti svoje mnenje o tem, kar je za vas pomembno? Udeležite se različnih dogodkov in razprav ter spregovorite o kakšni pomembni zadevi.

Zakaj slogan „naša prihodnost je v naših rokah“?

Ali menite, da mora biti več mladih dejavnih in si prizadevati za boljši jutri? Ali bi želeli živeti v bolj vključujoči družbi? Ali je okolje za vas ključna tema? Pomembno je ustvariti prostor, v katerem lahko delite svoje mnenje in spoznate nove načine in priložnosti za pomembne prispevke. Ker je vaša prihodnost v vaših rokah.

Evropski teden mladih

Evropski teden mladih omogoča razpravo o za mlade pomembnih temah, predstavitev priložnosti EU na področju mladine in počastitev zgodb o uspehu. To je vrhunec evropskih zborovanj za mlade in mladinski sektor v Evropi.

Kdo organizira evropski teden mladih

Glavni organizatorji evropskega tedna mladih so nacionalne agencije za Erasmus+, evropska solidarnostna enota in mreža Eurodesk. Leta 2021 bo evropski teden mladih potekal predvsem na nacionalni ravni in prek spleta.

Kako sodelovati na dogodkih v svojem kraju

Na tej strani si oglejte dogodke blizu vas. Dogodki se dodajajo postopoma. Če niste našli nobenega dogodka blizu vas, poskusite znova pozneje. Spremljajte nas!

Dogodki in dejavnosti

825 Dogodki
31 Države
135974 Udeleženci