За нас

Сърдечен поздрав на всички! С нас ли сте? Имаме удоволствието да обявим Европейската седмица на младежта през 2021 г.! През седмицата от 24 до 30 май в цяла Европа ще се проведат различни вълнуващи събития и вдъхновяващи сесии по темата „Нашето бъдеще е в наши ръце“. Бъдещето се създава сега и имате право да определяте целите и да допринасяте за инициативи за подобряване на нещата. Освен това тази година стартираме новите програми за младежта за периода 2021—2027 г. Новата програма „Еразъм+“ и Европейският корпус за солидарност могат да ви дадат възможност да се ангажирате в обществото, да допринесете за „зелените“ каузи, да се изправите пред бъдещите предизвикателства с повишени цифрови умения и да бъдете по-приобщаващи и отворени към многообразието.

Искате да научите повече за новите възможности за финансиране от ЕС или да изразите мнението си за процесите, които са от значение за вас? Участвайте в различни прояви и дискусии и изразете мнението си за забележителна кауза!

Защо „Нашето бъдеще в нашите ръце“?

Смятате ли, че повече млади хора трябва да бъдат активни и да станат двигател за по-добри дни в бъдеще? Искате ли да живеем в едно по-приобщаващо общество? Околната среда важна тема ли е за вас? Важно е да се създаде пространство, в което можете да споделите мнението си и да научите за нови начини и възможности за съдържателен принос. Защото вашето бъдеще е във ваши ръце.

Какво представлява Европейската седмица на младежта?

Чрез Европейската седмица на младежта се дава възможност за обсъждане на актуални теми за младите хора, показват се възможностите на ЕС в областта на младежта и се отбелязват историите на успеха. Тя е основно място за европейски събирания за младите хора и младежкия сектор в Европа.

Кой организира Европейската седмица на младежта?

Главните организатори на Европейската седмица на младежта са националните агенции за „Еразъм+“, Европейският корпус за солидарност и мрежата „Евродеск“. През 2021 г. Европейската седмица на младежта ще се проведе предимно на национално равнище и онлайн.

Как да участвате в прояви близо до вас?

Вижте проявите в близост до вас на тази страница. Проявите се добавят постепенно. Ако още не виждате проява в близост до вас, проверете по-късно! Следете кампанията!

Прояви и дейности

825 Прояви
31 Държави
135974 Участници