Skip to main content

DiscoverEU

If you're 18 and a resident in an Erasmus+ Programme country, it's time to expand your comfort zone

#DiscoverEU photo & video #Competition – Regler, vilkår og betingelser

Delta i DiscoverEU-konkurransen og få en sjanse til å vinne fine premier.

Hvordan fungerer det?

Konkurransen vil finne sted fra 15. juli til 15. oktober 2022, med et nytt tema hver måned.

Følg disse trinnene for å delta i konkurransen:

1.     Del bildet ditt eller den korte videoen (maks. 15 sekunder) på den offentlige Instagram-kontoen din.
2.     Legg hashtaggene #DiscoverEU og #Competition til innlegget ditt.
3.     Tagg European Youth Instagram-kontoen @european_youth_eu på bildet eller på innlegget på sosiale medier.
4.     Fyll ut samtykkeskjemaet på: https://youth.europa.eu/discovereu/competition/consent
5.     Be vennene dine om å «like» bildet/videoen din.

Bildene og videoene dine vil bli moderert før de vises på European Youth Portal. Dette kan ta opptil 24 timer i løpet av uken, og helgeinnleggene vil bli moderert på mandager.

Hvis videoene og bildene dine oppfyller de ovennevnte kriteriene, kan du bli en av de månedlige #DiscoverEU-vinnerne!

Hvordan vil vinnerne bli valgt?

Konkurransen er kun åpen for unge mennesker som søkte på en av #DiscoverEU-søknadsrundene i 2018, 2019, 2021 og 2022 (utvalgte og ikke-utvalgte deltakere).

Hver måned vil de 20 mest populære bidragene med flest likes flytte til neste runde. Etter dette vil en profesjonell jury av sosiale medier-eksperter velge ut opptil fem vinnerbilder/videoer. De mest visuelt originale og kreative vil være vinnerne.

Inntil fem heldige vinnere per måned vil bli kåret.

De månedlige vinnerne vil bli kontaktet av ICF Next som administrerer premiene for denne konkurransen på vegne av EU-kommisjonen. Deltakerne bør holde et øye med de innkommende meldingene sine og sørge for at de svarer innen sju virkedager på meldingen sendt av ICF Next. Dersom det ikke mottas svar, vil en annen deltaker bli kåret som vinner. Til slutt vil vinnerne bli offentliggjort med navn på følgende sosiale medieplattform(er): Facebook, Twitter og Instagram.

Hva er premiene?

Hver vinner vil motta en premie verdt 100 EUR!

Vinnerne vil bli annonsert på European Youths Twitter-, Facebook- og Instagram-kontoer.

Bare for at du skal vite ...

Vær original. Du må være den eneste forfatteren og eieren av opphavsretten til bildet/videoen du sendte inn.

Spør om tillatelse. Ikke ta bilder av enkeltpersoner uten deres samtykke. Ingen barn skal være gjenkjennelige på bildet.

Ikke overrediger. Grunnleggende beskjæring, fargekorrigering og retusjering er akseptabelt. Spesialeffekter, datagenererte bilder og andre detaljerte modifikasjoner bør unngås.

Hold deg trygg. Ikke utsett deg selv eller andre i fare når du lager bildet eller videoen.

Det er ingen grense for antall bilder/videoer du sender inn. Men vit at du kun kan vinne én premie i DiscoverEU-konkurransen.

Hvis du vil, kan du alltid slette innlegget ditt. Hvis du gjør det, vil innlegget ditt bli fjernet fra European Youth Portal. Du kan også be via portalen om å få innlegget ditt fjernet.

Vi har rett til å diskvalifisere ethvert bilde/video hvis vi har grunn til å tro at du ikke har fulgt reglene for konkurransen.

Ved å delta i DiscoverEU-konkurransen gir du også samtykke til EU-kommisjonen til å bruke bildene/videoene dine til egne publisitetsformål og kommunikasjon.

Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med Instagram. Deltakere fritar Instagram fra enhver form for ansvar i forhold til denne konkurransen.

Arrangøren forbeholder seg retten til å endre eller erstatte konkurransepremiene og/eller modifisere reglene for konkurransen når det er nødvendig, uten forvarsel.

Ved å sende inn et bilde for konkurransen, må deltakeren fylle ut et skjema og aktivt melde seg på for å være kvalifisert.

En mer detaljert versjon av vilkårene finner du her. For mer informasjon om bruken av dataene dine, les Personvernerklæringen.