Skip to main content

Yhteydenotot

Eurodesk

Jos haluat ottaa yhteyttä Euroopan nuorisoportaalin ylläpitäjiin, napsauta tämän sivun alalaidassa olevaa "Onko sinulla kysyttävää?"-linkkiä tai kaikilla sivuilla olevaa vastaavaa painiketta. Kun lähetät täytetyn kysymyslomakkeen, se toimitetaan sen maan Eurodesk-palvelulle, jota kysymyksesi tai kommenttisi koskee. Tavoitteena on vastata kolmen työpäivän kuluessa. Jos et saa vastausta tässä ajassa, ota uudestaan yhteyttä siltä varalta, että tiedonvaihdossa on ollut teknisiä ongelmia.

 

.

Voit ottaa yhteyttä myös Europe Direct -tietopalveluun. Europe Direct -palvelu

  • vastaa EU:ta koskeviin yleisiin kysymyksiin
  • ohjaa tietolähteille ja antaa yhteystietoja (EU:n, jäsenvaltion tai paikallisella tasolla)
  • antaa tietoa EU:n kansalaisten oikeuksista ja mahdollisuuksista sekä neuvoo, miten voit käyttää oikeuksiasi (miten esimerkiksi saat oleskeluluvan tai saat tutkintosi tunnustetuksi toisessa EU-maassa tai miten teet valituksen vaarallisista tuotteista jne.)
  • antaa tarvittaessa erikoisaloja koskevaa tietoa
  • toimittaa tiettyjä EU:n julkaisuja maksutta postitse.

 

Europe Direct -palveluun saa yhteyden soittamalla maksuttomaan numeroon 00 800 6 7 8 9 10 11 mistä tahansa EU:n alueelta* tai numeroon +32 (0)2 299 96 96 (normaali puhelumaksu). Puhelinpalvelu on auki arkisin klo 10–19 (Suomen aikaa) ja toimii kaikilla EU:n virallisilla kielillä.

 

Voit ottaa yhteyttä Europe Direct -palveluun myös sähköpostitse, verkkokeskustelun avulla tai omassa maassasi toimivan Europe Direct -pisteen kautta. Kaikki tiedot löytyvät Europe Directin verkkosivustolta (linkki sivun alalaidassa).

 

* Jotkin matkapuhelinoperaattorit tai vaihtoehtoiset operaattorit eivät tarjoa mahdollisuutta soittaa 00 800 -alkuisiin numeroihin tai veloittavat puhelusta maksun. Joissakin tapauksissa nämä puhelut voivat myös olla maksullisia soitettaessa puhelinkioskista tai hotellista.

 

 

Linkkejä:

 

Euroopan nuorisoportaali "Onko sinulla kysyttävää?"

Europe Direct website