Skip to main content

Contactați-ne

Heberger image

 

Dacă doriţi să ne contactaţi în legătură cu Portalul european pentru tineret, faceţi clic pe linkul „Puneţi o întrebare” aflat în partea de jos a acestei pagini sau pe butonul corespunzător de pe fiecare pagină. După ce completaţi formularul, acesta va fi transmis organizaţiei Eurodesk din ţara care are legătură cu întrebarea sau comentariul dumneavoastră. Eurodesk are la dispoziţie trei zile lucrătoare pentru a vă răspunde. Dacă nu primiţi niciun răspuns în acest interval, este posibil să se fi produs o problemă tehnică şi vă recomadăm să contactaţi din nou organizaţia.

.

.

De asemenea, puteţi contacta serviciul central Europe Direct. Acesta vă poate oferi:

  • un răspuns rapid la întrebări cu caracter general legate de UE
  • îndrumări către cele mai bune surse de informații/consiliere și date de contact (la nivel european, național sau local)
  • infomații despre drepturile și oportunitățile dumneavoastră în calitate de cetățean al UE, precum și despre exercitarea acestora (cum să obțineți un permis de ședere sau recunoașterea calificărilor profesionale în alt stat membru, cum să depuneți reclamații cu privire la produsele nesigure etc.)
  • informații de specialitate (dacă este necesar)
  • expedierea gratuită a anumitor publicații UE.

 

Puteţi contacta Europe Direct prin telefon la numărul 00 800 6 7 8 9 10 11, accesibil peste tot în UE* sau la numărul +32 (0)2 299 96 96 (apel facturat la tarif normal). Serviciile sunt disponibile în zilele lucrătoare între orele 09.00 şi 18.00 (CET) şi vă pot răspunde în orice limbă oficială a UE.

 

Puteţi contacta aceste servicii şi prin e-mail, web chat sau prin intermediul unui centru Europe Direct din ţara dumneavoastră. Pe site-ul Europe Direct găsiţi toate informaţiile necesare (link disponibil în partea de jos a paginii).

 

*Unele telefoane mobile sau anumiţi operatori nu permit apelarea numerelor care încep cu 00 800 sau percep un tarif minin pentru accesarea lor. Uneori, apelurile respective pot fi facturate dacă sunt efectuate din cabine telefonice sau de la hotel.

 

Linkuri utile:

 

Portalul european pentru tineret – Puneţi o întrebare

Site-ul Europe Direct