Skip to main content

Contactează-ne

Dacă dorești să ne contactezi în legătură cu Portalul european pentru tineret, fă clic pe Ai întrebări? în partea de sus a acestei pagini. După ce completezi formularul, acesta îi va fi transmis organizației Eurodesk din țara care are legătură cu întrebarea sau comentariul tău. Eurodesk are la dispoziție trei zile lucrătoare pentru a răspunde. Dacă nu primești niciun răspuns în acest interval, este posibil să se fi produs o problemă tehnică și îți recomandăm să contactezi din nou organizația.

De asemenea, poți contacta serviciul central Europe Direct. Acesta îți poate oferi:

  • un răspuns rapid la întrebări cu caracter general legate de UE
  • îndrumări către cele mai bune surse de informații/consiliere și date de contact (la nivel european, național sau local)
  • informații despre drepturile și oportunitățile tale în calitate de cetățean al UE, precum și despre exercitarea acestora (cum să obții un permis de ședere sau recunoașterea calificărilor profesionale în alt stat membru, cum să depui reclamații cu privire la produse nesigure etc.)
  • informații de specialitate (dacă este necesar)
  • expedierea gratuită a anumitor publicații UE.

 

Poți contacta Europe Direct prin telefon la numărul 00 800 6 7 8 9 10 11, accesibil peste tot în UE* sau la numărul +32 (0)2 299 96 96 (apel facturat la tarif normal). Serviciile sunt disponibile în zilele lucrătoare între orele 09:00 și 18:00 (CET) și îți pot răspunde în orice limbă oficială a UE.

Poți contacta aceste servicii și prin e-mail, web chat sau prin intermediul unui centru Europe Direct din țara ta. Pe site-ul Europe Direct găsești toate informațiile necesare (link disponibil în partea de jos a paginii).

 

*Unele telefoane mobile sau anumiți operatori nu permit apelarea numerelor care încep cu 00 800 sau percep un tarif minim pentru accesarea lor. Uneori, apelurile respective pot fi facturate dacă sunt efectuate din cabine telefonice sau de la hotel.

 

Alte linkuri

Portalul european pentru tineret – „Ai întrebări?”

Europe Direct website