Skip to main content

Európai Szolidaritási Testület

A közösség ereje

Young person icon
Fiatalok

Részvétel, regisztráció és hozzáférés saját fiókodhoz


Organisation icon
Szervezetek

Részvétel és hozzáférés a szervezeteknek szóló portálhoz


Hasznos linkek

Eurodesk 

Az Eurodesk hálózat célja elősegíteni, hogy a fiatalok külföldön tanulhassanak, és aktív európai polgárokká válhassanak. 

A hálózatot nemzeti koordinátorok alkotják, akik 36 országban több mint 1600 helyi információforrással vannak összeköttetésben. 

SALTO ifjúsági forrásközpontok

A SALTO hat központja az EU különböző országaiban működik, és az ifjúsági munkavállalást képzések, taneszközök és a legkorszerűbb stratégiák biztosításával támogatja és népszerűsíti. Minden központ egy adott témára vagy régióra összpontosít:

Az Európai Szolidaritási Testület forrásközpontja

A Testülettel kapcsolatos gyakorlati kérdésekben nyújt segítséget nemzeti irodák, SALTO központok és támogatásban részesült kedvezményezettek számára.

Youthpass

Eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az ifjúsági projektekben részt vevő fiatalok a nem formális és informális tanulás során szerzett készségeiket és tudásukat elismertethessék (további információ).

Europeers

Olyan fiatalok hálózata, akiknek már van tapasztalatuk uniós ifjúsági programokkal – ezen belül az Erasmus+-szal és az Európai Szolidaritási Testülettel – kapcsolatban, és akik társaikkal szívesen meg is osztják azokat.

Európai Szolidaritási Hálózat

Az Európai Szolidaritási Hálózat (EuSN) egy fiatal közösség, amely 2019 tavaszán jött létre. A tagok célja egy olyan európai hálózat kialakítása, ahol mindenki együtt dolgozik azért, hogy a Testület tevékenységeiben részt vevő fiatalok minél több élménnyel gazdagodhassanak.