Skip to main content

Európai Szolidaritási Testület

A közösség ereje

Pályázati felhívások

A 2023. évi pályázati felhívás 

A Bizottság közzétette a 2023. évi projektpályázati felhívást. Kérjük, tekintse át az alábbi dokumentumokat és segédeszközöket.

Közlemény az Európai Unió Hivatalos Lapjában

CALL FOR PROPOSALS 2023 - EAC/A14/2022 European Solidarity Corps (2022/C 446/06)

Az Európai Szolidaritási Testület 2022. évi pályázati útmutatója

Az Európai Szolidaritási Testület 2023. évi pályázati útmutatója nélkülözhetetlen olvasmány minden pályázó számára. Részletesen meghatározza, milyen feltételeknek kell megfelelniük az általános pályázati felhívásokra benyújtható projekteknek. 

Korábbi verziók:

A tevékenység típusa Határidő Hová kell a pályázatot benyújtani?
Önkéntességi projektek

2023. február 23.

2023. október 4. (opcionális forduló)

Nemzeti iroda
Önkéntescsapatok tevékenysége kiemelt területeken

2023. február 8.

Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség
Szolidaritási projektek

2023. február 23.

2023. május 4. (opcionális forduló)

2023. október 4.

Nemzeti iroda
Önkéntes tevékenység az Európai Önkéntes Humanitárius Segítségnyújtási Hadtest keretében

2023. május 3.

Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség

A minőségi védjegyekkel kapcsolatos pályázatokat bármikor be lehet benyújtani.

A pályázat menete

A nemzeti irodák által irányított decentralizált tevékenységekkel kapcsolatos pályázatok az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület honlapján keresztül nyújthatók be.

Tájékoztatási célból és a pályázat elkészítésének megkönnyítése érdekében az alábbiakban közzétesszük a pályázati űrlapok mintáit: a minőségi védjegy iránti 2023. évi pályázat (ESC 50) űrlapjának mintája, az önkéntességi projektek iránti 2023. évi pályázat (ESC 51) űrlapjának mintája, a szolidaritási projektek iránti 2023. évi pályázat (ESC 30) űrlapjának mintája

Az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség által irányított centralizált tevékenységek esetében a pályázati űrlapokkal és a kiválasztási eljárással kapcsolatos információk az EACEA honlapján és a finanszírozási és közbeszerzési lehetőségek portálján érhetők el.
 

Szervezetek regisztrációja

  1. Először létre kell hoznia egy érvényes EU Login-fiókot. Az EU Login felhasználóazonosítási rendszer a Bizottság különféle IT-alkalmazásainak felhasználóit azonosítja (a részletekért lásd a felhasználói útmutatót).
  2. Adja meg, hol kívánja regisztrálni szervezetét. Ez attól függ, hogy azt a tevékenységet, amelyre pályázni kíván, az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség vagy valamelyik nemzeti iroda irányítja-e. Bővebb tájékoztatásért lásd: Szervezetek regisztrációja