Skip to main content

Európai Szolidaritási Testület

A közösség ereje

Pályázati felhívások

A 2024. évi pályázati felhívás 

A Bizottság közzétette a 2024. évi projektpályázati felhívást. Kérjük, tekintse át az alábbi dokumentumokat és segédeszközöket.

Közlemény az Európai Unió Hivatalos Lapjában

CALL FOR PROPOSALS 2024 - EAC/A11/2023 European Solidarity Corps (C/2023/1263)

Az Európai Szolidaritási Testület 2024. évi pályázati útmutatója

Az Európai Szolidaritási Testület 2024. évi pályázati útmutatója nélkülözhetetlen olvasmány minden pályázó számára. Részletesen meghatározza, milyen feltételeknek kell megfelelniük az általános pályázati felhívásokra benyújtható projekteknek. 

Korábbi verziók:

A tevékenység típusa

Határidő

Hová kell a pályázatot benyújtani?

Önkéntességi projektek

2024. február 20.

2024. október 1. (opcionális forduló)

Nemzeti iroda

Önkéntescsapatok tevékenysége kiemelt területeken

2024. február 8.

Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség

Szolidaritási projektek

2024. február 20.

2024. május 7. (opcionális forduló)

2024. október 1.

Nemzeti iroda

Önkéntes tevékenység az Európai Önkéntes Humanitárius Segítségnyújtási Hadtest keretében

2024. április 1.

Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség

A minőségi védjegyekkel kapcsolatos pályázatokat bármikor be lehet benyújtani.

A pályázat menete

A nemzeti irodák által irányított decentralizált tevékenységekkel kapcsolatos pályázatok az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület honlapján keresztül nyújthatók be.

Tájékoztatási célból és a pályázat elkészítésének megkönnyítése érdekében az alábbiakban közzétesszük a pályázati űrlapok mintáit: a minőségi védjegy iránti 2024. évi pályázat (ESC 50) űrlapjának mintája, az önkéntességi projektek iránti 2024. évi pályázat (ESC 51) űrlapjának mintája, a szolidaritási projektek iránti 2024. évi pályázat (ESC 30) űrlapjának mintája

Az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség által irányított centralizált tevékenységek esetében a pályázati űrlapokkal és a kiválasztási eljárással kapcsolatos információk az EACEA honlapján és a finanszírozási és közbeszerzési lehetőségek portálján érhetők el.
 

Szervezetek regisztrációja

  1. Először létre kell hoznia egy érvényes EU Login-fiókot. Az EU Login felhasználóazonosítási rendszer a Bizottság különféle IT-alkalmazásainak felhasználóit azonosítja (a részletekért lásd a felhasználói útmutatót).
  2. Adja meg, hol kívánja regisztrálni szervezetét. Ez attól függ, hogy azt a tevékenységet, amelyre pályázni kíván, az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség vagy valamelyik nemzeti iroda irányítja-e. Bővebb tájékoztatásért lásd: Szervezetek regisztrációja