Skip to main content

Európai Szolidaritási Testület

A közösség ereje

IT-eszköz – Szervezeteknek szóló portál (PASS)

A webhely célja megkönnyíteni a szervezeteknek, hogy tervezett tevékenységeikhez az Európai Szolidaritási Testület résztvevői között keressenek és toborozzanak résztvevőket.

Első lépésként szervezetét akkreditáltatni kell egy olyan uniós program keretében, amely az Európai Szolidaritási Testülethez kapcsolódik.

Az akkreditációt követően a szervezeteknek szóló portál (PASS) hozzáférhetővé válik az Ön szervezete számára. A hozzáférés módja elsősorban az akkreditációt biztosító uniós programtól függ, az alábbiak szerint:

  1. Ha az Ön szervezete érvényes minőségi védjeggyel (ESC50 vagy ESC52) rendelkezik: a minőségi védjegy odaítéléséről szóló határozatban felsorolt személyek a már meglévő EU Login-fiókjukkal automatikusan hozzáférhetnek a szervezeteknek szóló portálhoz (PASS). Ha nem tudja, hogy szervezetének mely munkatársai szerepelnek a határozatban, lépjen kapcsolatba a megfelelő nemzeti irodával.
  2. Ha az Ön szervezetének akkreditációja az európai önkéntes szolgálat/Erasmus+ keretében történt: az EVS-akkreditációban felsorolt személyek a már meglévő EU Login-fiókjukkal automatikusan hozzáférhetnek a szervezeteknek szóló portálhoz (PASS). Ha nem tudja, hogy szervezetének mely munkatársai szerepelnek az EVS-határozatban, lépjen kapcsolatba a megfelelő nemzeti irodával.
  3. Ha az Ön szervezete humanitárius segítségnyújtási védjeggyel rendelkezik és támogató szerepet tölt be egy olyan projektben, amely finanszírozást kap a humanitárius segítségnyújtás terén vállalt önkéntes tevékenységekhez: a humanitárius segítségnyújtás terén vállalt önkéntes projekt fő kapcsolattartója a már meglévő EU Login-fiókjával automatikusan hozzáférhet a szervezeteknek szóló portálhoz (PASS). Ha nem tudja, hogy szervezetének mely munkatársai férnek hozzá a portálhoz, lépjen kapcsolatba az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökséggel (EACEA).

Ezt követően az engedélyezett felhasználók hozzáférhetnek a szervezeteknek szóló portálhoz (PASS). A portálra a saját EU Login-fiókjukkal kell belépniük, amely a rendszeren belül azonosítja őket. 
/!\ Az EU Login segítségével történő azonosításhoz a szervezet munkatársainak azt az e-mail-címüket kell használniuk, amelyet az akkreditáció során megadtak. 

Technikai támogatás és felhasználói útmutató a szervezeteknek szóló portálhoz (PASS)

Segítségre van szüksége a PASS portálhoz való hozzáférés vagy a portál használata kapcsán? Töltse le a szervezeteknek szóló portál (PASS) felhasználói útmutatójának legfrissebb verzióját, amelyhez a portálra bejelentkezve közvetlenül is hozzáférhet.