Skip to main content

Corpul european de solidaritate

Împreună suntem puternici

Instrument informatic – Portalul organizației (PASS)

Acest instrument a fost conceput pentru a vă ajuta organizația să caute și să recruteze participanți la Corpul european de solidaritate pentru activitățile pe care intenționează să le desfășoare.

Organizația dumneavoastră trebuie să fie mai întâi autorizată în cadrul unuia dintre programele UE legate de Corpul european de solidaritate.

Apoi, în funcție de programul căruia i s-a asociat, trebuie să urmeze una din procedurile de mai jos pentru a putea utiliza portalul organizației (PASS).

  1. Organizația dumneavoastră deține o etichetă de calitate? Dacă da, membrii personalului (menționați în decizia de acordare a etichetei de calitate) pot accesa automat portalul organizației prin intermediul contului lor EU Login. Organizația dumneavoastră poate verifica ce membri ai personalului sunt enumerați în această decizie contactând agenția națională.
  2. Organizația dumneavoastră este acreditată pentru Serviciul european de voluntariat Erasmus+? Dacă da, membrii personalului (menționați în acreditarea SEV) pot accesa automat portalul organizației (PASS)  prin intermediul contului lor EU Login. Organizația dumneavoastră poate verifica ce membri ai personalului sunt enumerați în acreditarea SEV contactând agenția națională.
  3. Organizația dumneavoastră este certificată pentru „Voluntari UE pentru ajutor umanitar? Cu ajutorul acestei certificări membrii personalului asociați programului „Voluntari UE pentru ajutor umanitar” pot avea automat acces la portalul organizației prin intermediul contului lor EU Login.
  4. Organizația dumneavoastră este autorizată pentru alt program al UE la care este asociată? Dacă da, atunci trebuie:

1. să decidă ce membri ai personalului ar trebui autorizați să utilizeze portalul organizației (PASS)

2. să comunice datele acestor persoane direcției generale a Comisiei Europene care răspunde de programul căruia i s-a asociat organizația

3. să se asigure că fiecare dintre aceste persoane dispune de propriul cont EU Login asociat adreselor de e-mail comunicate direcției generale.

Toți utilizatorii autorizați vor putea avea apoi acces la portalul organizației (PASS) utilizând contul EU Login, care îi autentifică în sistem. 
/!\ /!\ Pentru a se autentifica prin EU Login, organizațiile trebuie să utilizeze adresa de e-mail asociată acreditării. 

Portalul organizației (PASS): asistență tehnică și ghid de utilizare

Aveți nevoie de ajutor pentru a accesa sau utiliza portalul organizației (PASS)? Descărcați cea mai recentă versiune a Ghidului de utilizare a portalului organizației (PASS) sau conectați-vă la portal (PASS) și accesați-l direct.