Skip to main content

Corpul european de solidaritate

Împreună suntem puternici

Cereri de propuneri

Cererea de propuneri pentru 2024 

A fost publicată cererea de propuneri de proiecte pentru 2024. Vă rugăm să consultați documentele și instrumentele de mai jos.

Anunțul din Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

CALL FOR PROPOSALS 2024 - EAC/A11/2023 European Solidarity Corps (C/2023/1263)

Ghidul Corpului european de solidaritate – ediția 2024

Ediția din 2024 a ghidului Corpului european de solidaritate este o lectură esențială pentru orice persoană interesată să participe. Ghidul detaliază condițiile pe care trebuie să le îndeplinească proiectele pentru care puteți depune o propunere în cadrul cererii generale de propuneri de proiecte. 

Versiuni anterioare:

Tipul activității

Termen

Unde se trimit candidaturile

Proiecte de voluntariat

20 februarie 2024

1 octombrie 2024 (sesiune opțională)

Agenția națională

Echipe de voluntari în domenii cu prioritate ridicată

8 februarie 2024

Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură

Proiecte de solidaritate

20 februarie 2024

7 mai 2024 (sesiune opțională)

1 octombrie 2024

Agenția națională

Voluntariatul în cadrul Corpului de ajutor umanitar

16 aprilie 2024

Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură

Cererile pentru eticheta de calitate pot fi depuse în orice moment.

Procedura de depunere a candidaturii

Pentru activitățile descentralizate gestionate de agențiile naționale, vă rugăm să vă înscrieți utilizând pagina dedicată programelor Erasmus+ și Corpul european de solidaritate.

Aici puteți găsi modele de formulare de cerere pe care le puteți folosi pentru informare și pregătire: Cererea de propuneri 2024 – model etichetă de calitate (ESC 50), Cererea de propuneri 2024 – model proiecte de voluntariat (ESC 51), Cererea de propuneri 2024 – model proiecte de solidaritate (ESC 30) 

Pentru activitățile centralizate gestionate de Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură, informațiile cu privire la formularele de înscriere și la procedura de selecție vor fi disponibile pe site-ul EACEA și pe portalul pentru oportunități de finanțare și ofertare.
 

Înregistrarea organizației dumneavoastră

  1. Mai întâi trebuie să vă creați un cont EU Login. Serviciul de autentificare EU Login autentifică utilizatorii diferitelor sisteme de informații ale Comisiei (detalii în ghidul utilizatorului).
  2. Identificați unde trebuie să vă înregistrați. Activitatea pentru care doriți să depuneți propunerea este gestionată de Agenția Executivă Europeană pentru Educație, Audiovizual și Cultură sau de o agenție națională? Pentru mai multe informații, consultați pagina dedicată înregistrării organizațiilor