Skip to main content

Euroopan solidaarisuusjoukot

VAHVOJA YHDESSÄ

IT-työkalu – Organisaatioportaali (PASS)

Organisaatioportaalin ja sen IT-työkalun avulla organisaatiosi voi löytää Euroopan solidaarisuusjoukkojen jäseniä projekteihinsa.

Organisaatiosi on ensin hyväksyttävä johonkin EU:n ohjelmaan, jossa Euroopan solidaarisuusjoukot ovat mukana.

Kun organisaatio on hyväksytty, organisaatioportaalin (PASS) käytön voi aloittaa jollakin seuraavista tavoista riippuen ohjelmasta, jossa se on osallisena.

  1. Onko organisaatiollasi laatumerkki? Jos on, laatumerkkipäätöksessä luetellut henkilöstön jäsenet pääsevät kirjautumaan organisaatioportaaliin suoraan omalla EU Login -tilillään. Päätöksessä luetellut henkilöstön jäsenet voi tarkistaa kansallisesta toimistosta.
  2. Onko organisaatiosi akkreditoitu Erasmus+ -ohjelman eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun (EVS)? Jos on, EVS-akkreditoinnissa luetellut henkilöstön jäsenet pääsevät kirjautumaan organisaatioportaaliin (PASS) suoraan omalla EU Login -tilillään. EVS-akkreditoinnissa luetellut henkilöstön jäsenet voi tarkistaa kansallisesta toimistosta.
  3. Onko organisaatiosi sertifioitu Euroopan humanitaarisen avun vapaaehtoisjoukkoihin (EU Aid Volunteers)? Jos on, vapaaehtoisjoukkojen ohjelmaan liittyvät henkilöstön jäsenet pääsevät kirjautumaan organisaatioportaaliin (PASS) suoraan omalla EU Login -tilillään.
  4. Onko organisaatiosi hyväksytty johonkin muuhun EU:n ohjelmaan? Jos on, sen on:

1. päätettävä, kenelle henkilöstön jäsenille on annettava organisaatioportaalin (PASS) käyttöoikeus

2. ilmoitettava nämä henkilöstön jäsenet Euroopan komission sille pääosastolle, joka vastaa ohjelmasta, jossa organisaatio on mukana

3. varmistettava, että näillä henkilöstön jäsenillä on oma EU Login -tili, joka on rekisteröity pääosastolle annettuihin sähköpostiosoitteisiin.

Kaikkien valtuutettujen käyttäjien on kirjauduttava organisaatioportaaliin (PASS) omalla EU Login -tilillään, joka todentaa heidät. 
/!\ EU Login -todentaminen edellyttää, että organisaatiot käyttävät samaa sähköpostiosoitetta kuin akkreditoinnissaan. 

Organisaatioportaalin (PASS) tekninen tuki ja käyttöopas

Tarvitsetko apua organisaatioportaaliin (PASS) pääsemisessä tai sen käytössä? Lataa organisaatioportaalin (PASS) käyttöoppaan viimeisin versio. Voit myös kirjautua sisään organisaatioportaaliin (PASS), jossa se on saatavana suoraan.